Libra
pergjigje_jomuslimaneve_ne_pyetjet_me_te_shpeshta_per_islamin_1

Përgjigje jomuslimanëve në pyetjet më të shpeshta për Islamin

Dr. Zakir Abdul Karim Naik

Kurani-ne-jeten-e-perditshme

 Kur’ani në jetën e përditshme

Haxhah Liza Abdallah (Angela Milo)

MARMADUKE.-M.-PIKTHAL

 Porosi kur’anore

Marmaduke M. Pikthal, M. Fateh Muhammad

400-keshilla-islame

 400 këshilla islame

Ahmed Izzuddin el-Bejanunij

The-Muslim-Converts-Association-of-Singapore-Darul-Arqam

The Muslim Converts’ Association of Singapore Darul Arqam

Mr. Fehim Xhafer Dragusha

Mr.-Bekim-Alimi-Zijad-Zuzo

Islamischer Religionsunterricht an Schweizer Schulen

Mr. Bekim Alimi & Zijad Zuzo

Islami-Im

ISLAMI IM – Shkalla 1

 Mr. Rejhan Neziri

Si-ta-kryej-haxhin

 Si ta kryej haxhin?

Mr. Bekim Alimi

Intervista

Seri seminaresh për të rinjtë muslimanë shqiptarë në Zvicër

Në kuadër të organizimit të seminareve për të rinjtë muslimanë shqiptarë Unioni i Imamëve Shqiptarë në Zvicër (UISHZ) nën moton “Jo ekstremizmit dhe fanatizmit fetar të dëmshëm në emër të Islamit” më 30 prill 2017, pas dite, në “Xhaminë e Bardhë” në Aarburg të kantonit Aargau organizoi seminarin e parë të kësaj serie. UISHZ synon…