Seri seminaresh për të rinjtë muslimanë shqiptarë në Zvicër

Në kuadër të organizimit të seminareve për të rinjtë muslimanë shqiptarë Unioni i Imamëve Shqiptarë në Zvicër (UISHZ) nën moton “Jo ekstremizmit dhe fanatizmit fetar të dëmshëm në emër të Islamit” më 30 prill 2017, pas dite, në “Xhaminë e Bardhë” në Aarburg të kantonit Aargau organizoi seminarin e parë të kësaj serie. UISHZ synon…

Porositë e larta të sures El-Huxhuratë

Hfz. Mehas Alija Falënderimi i takon Zotit të botëve, salavatet dhe selamet i takojnë të Dërguarit të Tij, familjes, shokëve dhe gjithë atyre që e pasojnë për të mirë deri në ditën e gjykimit. “O ju që keni besuar, largohuni prej dyshimeve të shumta, meqë disa dyshime janë mëkat dhe mos hulumtoni për zbulimin e…