Kryesia e UISHZ-së u takua me zt. Rafet Hajdari, ushtruesi i detyrës së Ambasadorit të RM-së në Bern

“Të hënën (16.01.2017) pata kënaqësinë t’a takoj ushtruesin e detyrës së Ambasadorit të R. së Maqedonisë në Bern, zt. Rafet Hajdari, të cilit i urova angazhimin e tij në misionin e ri në Zvicër, duke i dëshiruar mirëseardhje dhe suksese në punën e tij. Me theks të veçantë e njoftova me Unionin e Imamëve Shqiptarë…