Seminar njëditor me imamët: “Radikalizimi dhe preventivat kundër tij”

Në kuadër të përfitimit të njohurive lidhur me temat aktuale që kanë të bëjnë me radikalizimin e të rinjëve në sfera të ndryshme të jetës, Unioni i Imamëve Shqiptarë dhe Universiteti i Freiburgut, gjatë fundjavës që po lëmë mbrapa, më 21 janar, 2017, organizuan seiminar njëditorë në lokalet e xhamisë në Regensdorf. Ky seminar kishte…