kalendari-islam

Web lidhje islame në Perëndim

 

Web faqe zyrtare e Këshillit Evropian për Fetva dhe Kërkime. Aktualisht në gjuhën arabe dhe angleze.

Federata e organizatave islame në Evropë. Anglisht dhe arabisht.

 

Academic Study of The Muslim Philosophy.

 

Web faqe zyrtare e Dr. Tariq Ramadanit

 

 

 

 

 

 

Web lidhje islame në Zvicër

Web faqe islame në Zvicër. Gjermansiht.

Web faqe në gjuhën gjermane për mësimin islam në shkollat e Kreuzlingenit.

 

Web faqe e Rahim ef. Hasanit në Visp

 

Islampress.ch
Portal per jeten dhe kulturen islame.