Takim i veçantë midis imamëve dhe priftërinjve në Birmenstorf të Zvicrës

28 shtatori ishte një ditë e bukur në Zvicër, e cila u shënua me një aktivitet të bukur nga përfaqësuesit fetarë të dy religjioneve fetare në vend, atij islam dhe të krishterë, respektivisht të Kishës Reformiste dhe hoxhallarëve të Unionit të Imamëve Shqiptarë. Ndeshja u zhvillua në fushën sportive të Birmenstorf-it të kantonit të Aargau-s.…