Kryetari i UBISHZ vizitoi xhaminë “Sabër” në qytetin e Winterthurit

Në mesditën e ditës së hënës, 19.02.2018, kryetari i UBISHZ-së, hfz. Mehas Alija, vizitoi xhaminë „Sabër“ në qytetin e Wintherthurit. Pas faljes së namazit të drekës, Mehas ef. Alija, iu drejtua xhematit edhe me një ligjëratë, ku foli rreth nevojës së madhe për të kuptuar më mirë personalitetin dhe përmasën tejhistorike të Muhammedit a.s. „Muhammedi…

Mbrëmje islame në Wetzikon me rastin e 10 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës

Me rastin e dhjetëvjetorit të pavarësisë së Republikës së Kosovës, në xhaminë e Wetzikonit u organizua mbrëmje islame dhe u shtrua darkë për të pranishmit. Të pranishmit patën rastin të dëgjojnë pjesë nga Kur’ani, nga zëri i bukur i hafizëve të cilët morën pjesë ne këtë mbrëmje si interpretues. Po ashtu, patën rastin të dëgjojnë…