Mbrëmje islame në Wetzikon me rastin e 10 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës

Me rastin e dhjetëvjetorit të pavarësisë së Republikës së Kosovës, në xhaminë e Wetzikonit u organizua mbrëmje islame dhe u shtrua darkë për të pranishmit. Të pranishmit patën rastin të dëgjojnë pjesë nga Kur’ani, nga zëri i bukur i hafizëve të cilët morën pjesë ne këtë mbrëmje si interpretues. Po ashtu, patën rastin të dëgjojnë…