UISHZ: Konferencë për media dhe transformim të Unionit

Në pasditen e së dielës, 20.11.2016, në lokalet e xhamisë në Regensdorf (Zvicër) u mbajt takimi i radhës i imamëve dhe xhamive pranë Unionit të Imamëve Shqiptarë në Zvicër(UISHZ). Në këtë takim ishin të ftuar edhe personalitete të tjera, midis të cilëve ishte përfaqësuesi për diasporë nga Bashkësia Islame e Kosovës, Ekrem ef. Simnica, drejtori…