Mr. Rehan ef. Neziri

Mr. Rehan ef. Neziri   Emri dhe mbiemri: Mr. Rejhan Neziri Vendlindja: f. Tearcë, Tetovë Viti i lindjes: 1972 Arsimimi: - 8 vjet shkollën fillore në fshat (1979-1987), - Shkollën e Mesme Islame, Medresenë “Isa Beu” në Shkup (1987-1991), - Fakultetin Teologjik në Sarajevë (1991-1992), e braktis për shkak të luftës atje, - Fakultetin Teologjik…